Λαμία: Άμεση σύλληψη 43χρονου ημεδαπού για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, ένας 43χρονος ημεδαπός για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς, να έχει στην κατοχή του διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγα λεπτά […]

3 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, ένας 43χρονος ημεδαπός για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς, να έχει στην κατοχή του διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγα λεπτά νωρίτερα, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, προκαλώντας επιπλέον φθορές σε αυτό.

Τα αφαιρεθέντα έγγραφα και αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024