Ο Γιάννης Οικονόμου ξεναγείται στην ΕΖΑ

Στην Αταλάντη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο των γνωριμιών του με φορείς της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΖΑ και ενημερώθηκε για τις νέες εξελίξεις στην τέχνη της ζυθοποιίας. Η ΕΖΑ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ζυθοποιίας της Ελλάδας το οποίο συν τοις […]

18 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στην Αταλάντη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο των γνωριμιών του με φορείς της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΖΑ και ενημερώθηκε για τις νέες εξελίξεις στην τέχνη της ζυθοποιίας.

Η ΕΖΑ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ζυθοποιίας της Ελλάδας το οποίο συν τοις άλλοις, δεν παύει να εξελίσσεται, αφού μόλις το 2015 ολοκλήρωσε την Α΄ φάση του επενδυτικού πλάνου εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών της, με την νέα μονάδα συσκευασίας στην Αταλάντη ύψους 5.500.00€.

 

Όπως έγραψε σχετικά με τη σημερινή του επίσκεψη ο κ. Οικονόμου στη σελίδα του στα social media:

“Στην Αταλάντη, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΕΖΑ και κάτω από εξαιρετικές συνθήκες εργασίας παράγεται ένα υψηλής ποιότητας ελληνικό προϊόν. Οι μπύρες της ΕΖΑ χρόνο με το χρόνο κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά και δεν έχουν σε τίποτα να φοβηθούν τα μεγαθήρια του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το παράδειγμα αυτό μας δείχνει ότι άνθρωποι με μεράκι, ιδέες και ικανότητες υπάρχουν. Για να γίνει το παράδειγμα κανόνας και να αλλάξει η εικόνα του Νομού μας χρειάζεται μια διακυβέρνηση που θα έχει κουλτούρα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας και που δεν θα ξεζουμίζει την αγορά με φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ούτε θα την πνίγει με αχρείαστους γραφειοκρατικούς περιορισμούς.
Η ΕΖΑ δείχνει πως θα μπορούσε να είναι αλλά και τι σημαίνει η Φθιώτιδα αλλιώς..”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023