ΟΛΟ “ΧΡΥΣΗ” η ρυθμική Αποστολία Νάση του ΓΑΣ Λιβαδειάς (φωτό από όλη την αποστολή)

Υπέρλαμπρη γύρισε η αποστολή του ΓΑΣ Λιβαδειάς από τη πόλη της Καλαμάτας όπου διεξήχθη ο 27ος Διεθνής αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Kalamata Cup και ο 6ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Elegant Cup. Όλες οι αθλήτριες κατάφεραν πέραν της πολύ σημαντικής εμπειρίας τους σε αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, να επιδείξουν μια πολύ σημαντική βελτίωση και παρουσία ικανή να τις […]

28 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Υπέρλαμπρη γύρισε η αποστολή του ΓΑΣ Λιβαδειάς από τη πόλη της Καλαμάτας όπου διεξήχθη ο 27ος Διεθνής αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Kalamata Cup και ο 6ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Elegant Cup.

Όλες οι αθλήτριες κατάφεραν πέραν της πολύ σημαντικής εμπειρίας τους σε αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, να επιδείξουν μια πολύ σημαντική βελτίωση και παρουσία ικανή να τις φέρει πολύ κοντά και ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.

Αξιοσημείωτη η 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στη κορδέλα από την αθλήτρια Νάση Αποστολία στην κατηγορία των γυναικών , η οποία κατέκτησε και την 6η θέση στο στεφάνι και την 7η θέση στις κορίνες και το σύνθετο ατομικό.

Η 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και τις κορίνες από την αθλήτρια Σφήκα Μαρία στην κατηγορία των κορασίδων 2ης χρονιάς στο Β επίπεδο η οποία κατέκτησε και τη 7η θέση στην μπάλα.

Η 6η θέση στο σχοινάκι και η 7η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια Κοσμίδη Έφη στην κατηγορία των κορασίδων 1ης χρονιάς στο Α επίπεδο.

Σημειώνεται ότι από αύριο οι 7 αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα βρίσκονται την πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup,που διεξάγεται στο Κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου από τις 1-3 Μαρτίου 2019.

Οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν είναι:
Στην κατηγορία των γυναικών η αθλήτρια Γκαλαμέλου Ιωάννα.
Στην κατηγορία των νεανίδων οι αθλήτριες Χριστοδούλου Νικολέτα και Καρόκη Καλομοίρα.
Στην κατηγορία των κορασίδων οι αθλήτριες Σφήκα Μαρία , Αρβανίτη Κατερίνα και Καλογρηά Παναγιώτα.
Στην κατηγορία των παγκορασίδων η αθλήτρια Ζουρνή Αγάπη.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024