Παρουσία Χ. Παγώνη η κοπή πίτας στη Δροσιά

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, παρουσία του δημάρχου Χαλκίδας, Χρήστου Παγώνη. Στην διάρκεια της ομιλίας του ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Δροσιάς, όπως ο παιδικός σταθμός και η διάνοιξη και κατασκευή του περιφερειακού δρόμου, ενώ διευκρίνισε ότι από το δήμο έγιναν όλες […]

6 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, παρουσία του δημάρχου Χαλκίδας, Χρήστου Παγώνη.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Δροσιάς, όπως ο παιδικός σταθμός και η διάνοιξη και κατασκευή του περιφερειακού δρόμου, ενώ διευκρίνισε ότι από το δήμο έγιναν όλες οι ενέργειες προς την ΔΕΗ, ώστε να τοποθετηθεί σύντομα ο δημοτικός φωτισμός.

Επίσης ανέφερε ότι ξεκινά η διαμόρφωση της Πλατείας Συγγρού, ενώ τόνισε ότι εξασφαλίσθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών 270.000 ευρώ για αποκατάσταση αγροτικών δρόμων, μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γιώργος Σανιδάς, σημειώνοντας ότι σχεδιάζεται η ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου, σε δημοτική έκταση κοντά στο Λύκειο Δροσιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024