1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για αειφόρους προορισμούς στη Σκύρο

Ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία του δήμαρχου Σκύρου, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, για το νησί. Από 20 έως 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Αειφόρους Προορισμούς με εκπροσώπους φορέων πράσινης ανάπτυξης από όλο τον κόσμο. Από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου, στο νησί των Σποράδων, τη Σκύρο, θα λάβει χώρα το εκπαιδευτικό σεμινάριο για […]

16 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία του δήμαρχου Σκύρου, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, για το νησί. Από 20 έως 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Αειφόρους Προορισμούς με εκπροσώπους φορέων πράσινης ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.

Από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου, στο νησί των Σποράδων, τη Σκύρο, θα λάβει χώρα το εκπαιδευτικό σεμινάριο για αειφόρους προορισμούς, με τη συμμετοχή διαχειριστών, δημόσιων Λειτουργών και συμβούλων Προορισμών, Φορέων Σχεδιασμού Πολιτικής, Τοπικών Φορέων καθώς και σπουδαστών Τουρισμού.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού Global Sustainable Tourism Council – GSTC​ και την οργάνωση Green Destinations και θα προσφερθεί κατάρτιση και δυνατότητα πιστοποίησης αειφόρων προορισμών και από τους δύο φορείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024