Συνάντηση Καραναστάση και Σαρακιώτη με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης για θέματα του Δήμου Λοκρών

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη είχαν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου οι Βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κκ. Απόστολος Καραναστάσης και Γιάννης Σαρακιώτης. Στο πλαίσιο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, συζητήθηκε η επιπρόσθετη χρηματοδότηση αποκατάστασης των ζημιών από τη θεομηνία του φθινοπώρου, αλλά και η ένταξη […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη είχαν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου οι Βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κκ. Απόστολος Καραναστάσης και Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, συζητήθηκε η επιπρόσθετη χρηματοδότηση αποκατάστασης των ζημιών από τη θεομηνία του φθινοπώρου, αλλά και η ένταξη του Δήμου Λοκρών σε προγράμματα χρηματοδότησης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ο κ. Γιαννακίδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε για την επιπλέον χρηματοδότηση των έργων υποδομής του Δήμου Λοκρών με την κατάθεση των αντίστοιχων μελετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024