Συναντήσεις της Κατερίνας Μπατζελή στη Βόρεια Εύβοια

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της Κατερίνας Μπατζελή, με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς και του διαλόγου με στόχο μία ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης, η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει τις επισκέψεις της για την ανταλλαγή απόψεων και τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, ενώ την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της Κατερίνας Μπατζελή, με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς και του διαλόγου με στόχο μία ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης, η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει τις επισκέψεις της για την ανταλλαγή απόψεων και τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, ενώ την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, θα συζητήσει με φορείς του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης –Αγίας Άννας και του Δήμου Δυρφύων –Μεσσαπίων.

Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νομού Εύβοιας της παράταξης «πατρίδας μας η Στερεά», οι κ.κ. Γιάννης Αγιανιώτης, Χαράλαμπος Αλέξης, Σταύρος Αλεξίου, Αναστάσιος Βελισσαρίου, Φανή Γένη, Μπάμπης Καρκαντελίδης, Χρήστος Κουκουβάος, Κώστας Μπάμης, Θάνος Παλαιολόγου, Λίνος Τριανταφυλλίδης, Κώστας Τζαβάρας, Αριστείδης Φυλακτός.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 θα βρεθεί στο Δήμο Ιστιαίας –Αιδηψού, με συνέντευξη στο Ράδιο Ιστιαία στις 10:00. Στις 11:00 θα υπάρξει συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, στις 12:10 επίσκεψη στο Γηροκομείο και στις 12:45 επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Λίγο αργότερα στις 13:45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ταξιάρχη ΣΥΝ.ΠΕ., στις 15:00 συνάντηση με την Προϊσταμένη της Ιαματικής Πηγής Αιδηψού, στις 17:00 συνάντηση με τους Εμπορικούς Συλλόγους Αιδηψού & Ωρεών και το Σύλλογο Ξενοδόχων στην Αιδηψό και στις 18:00 θα γίνει ημιλία στην Αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στις 09:30 θα επισκευτεί το Συνεταιρισμό Ροβιών , στις 11:00 θα γίνει η συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαντουδίου–Λίμνης-Αγίας Άννας. Στις 12:00 θα γίνει η επίσκεψη στις Υπηρεσίες του Δήμου και στο Δασαρχείο και στη 13:00 επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στην Πυροσβεστική.

Δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον Εμπορικό Σύλλογο Μαντουδίου και έτσι θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί τους στις 14:15. Στις 15:30 θα επισκεπτεί τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Ρώσου και το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων θα βρίσκεται στις 19.00 για να πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ