Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη Χαλκίδα

Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00. Στα πλαίσια της συνεδρίασης θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, μεταξύ άλλων, για την σύσταση αστικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης, στην ενεργειακή κοινότητα Αυλίδας, με καταστατικό που θα προσυπογράψουν η ΕΡΤ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00.

Στα πλαίσια της συνεδρίασης θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, μεταξύ άλλων, για την σύσταση αστικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης, στην ενεργειακή κοινότητα Αυλίδας, με καταστατικό που θα προσυπογράψουν η ΕΡΤ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο δήμος Χαλκιδέων, την έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, περί κανονισμού ύδρευσης, την παράταση εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή μονώσεων και ανακατασκευή περιβάλλοντος χώρου σχολικών μονάδων, οικονομικά, διοικητικά και τεχνικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024