, , ,

Υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού ο Μάκης Εμμανουηλίδης

Την υποψηφιότητά για το Δήμο Ορχομενού ανακοίνωσε ο μηχανικός Πρόδρομος Εμμανουηλίδης, ως επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ανατροπής”. Η διακήρυξη του συνδυασμού: Όλοι εμείς που επιλέξαμε να ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο, που βιώνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, την υποβάθμιση της ζωής των δημοτών, τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής, τις διαλυτικές τάσεις (αποχώρηση Ακραιφνίου) των κοινοτήτων, […]

7 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητά για το Δήμο Ορχομενού ανακοίνωσε ο μηχανικός Πρόδρομος Εμμανουηλίδης, ως επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ανατροπής”.

Η διακήρυξη του συνδυασμού:

Όλοι εμείς που επιλέξαμε να ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο, που βιώνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, την υποβάθμιση της ζωής των δημοτών, τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής, τις διαλυτικές τάσεις (αποχώρηση Ακραιφνίου) των κοινοτήτων, το υψηλό κόστος χαμηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, την απραγία απέναντι σε έντονα φαινόμενα παραβατικότητας, την εικόνα εγκατάλειψης, την έλλειψη υποδομών, την απουσία συμμετοχής και δημοκρατικής λειτουργίας, αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τη λογική της κριτικής «εκ του ασφαλούς», της σιωπής, της αδράνειας, της αδιαφορίας και της ατομικότητας.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Ορχομενός χρειάζεται ΑΝΑΤΡΟΠΗ ! Είναι ανάγκη να αναδειχθούν στο Δήμο νέες δυνάμεις οι οποίες:

Ενώνουν και δε διχάζουν τους πολίτες για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Δε φέρουν ευθύνες για τη σημερινή θλιβερή και αβίωτη εικόνα της πόλης μας.

Σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε ως πολίτες τα τελευταία χρόνια πρέπει να δοθεί ένα τέλος!

Στόχος μας η συγκρότηση ενός ευρύτατου Δημοτικού Συνδυασμού που θα αγωνιστεί μαζί με τους πολίτες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για μια πόλη ανθρωποκεντρική και βιώσιμη.

Που θα εφαρμόσει πολιτικές που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Για μια Αυτοδιοίκηση διεκδικητική απέναντι σε κάθε κεντρική εξουσία, με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, αυξημένες αρμοδιότητες, πόρους ανθρώπινους και οικονομικούς, κύρος και ισχύ – βασικούς μοχλούς τοπικής ανάπτυξης.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε μια ανοιχτή και διαφανή συνεργασία για τη δημιουργία μιας πλατιάς συμπαράταξης, για να δούμε την πόλη μας και τα χωριά μας να ζωντανεύουν πάλι, όπου όλοι οι δημότες, εκτός από κάτοικοι, να γίνουν γείτονες και πολίτες σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συνταχθούν ώστε να γίνει πραγματικότητα:

• Η ανασυγκρότηση του διοικητικού μηχανισμού
• Η ανασύνταξη των τοπικών κοινοτήτων
• Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών και πρωτοβουλιών
• Η αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού του τόπου μας
• Η πολιτισμική ανανέωση και ενίσχυση
• Η τοπική ανάπτυξη με ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ