Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς με Λιχτενστάιν & Βοσνία

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23/3) και την Βοσνία (26/3) για τα προκριμματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.  Στους εκλεκτούς του Άγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκονται όπω αναμενόταν οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Πέλκας.  Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο αριστερός μπακ του Άρη, Γιώργος […]

14 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23/3) και την Βοσνία (26/3) για τα προκριμματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. 

Στους εκλεκτούς του Άγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκονται όπω αναμενόταν οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Πέλκας. 

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο αριστερός μπακ του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ επιστρέφουν οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης. 

Διαβάστε αναλυτικά την 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: 

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Ιουνίου 2023