Ο Σταύρος Σαράφης μπορεί και θέλει να προσφέρει

O Σταύρος Σαράφης θα είναι υποψήφιος για αυτές τις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο κ. Σαράφης εργάζεται τον τελευταίο χρόνο στον ΟΛΝΕ. Έχει κάνει σπουδές στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield στο ίδιο αντικείμενο και είναι τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού […]

21 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

O Σταύρος Σαράφης θα είναι υποψήφιος για αυτές τις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο κ. Σαράφης εργάζεται τον τελευταίο χρόνο στον ΟΛΝΕ. Έχει κάνει σπουδές στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield στο ίδιο αντικείμενο και είναι τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάχιμος, δυναμικός, οικογενειάρχης. Ένας άνθρωπος που καταφέρνει κάθε φορά τους στόχους του, φιλοδοξεί να πετύχει και αυτόν της υποψηφιότητάς του.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να δοκιμάσει τον εαυτό του, εάν δεν είχε αναλάβει την υπεύθυνη θέση που κατέχει και να καταλάβει ότι πράγματι μπορεί να αναλάβει κάθε ευθύνη που θα του δοθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ