,

Από σήμερα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Φωκίδα. Ποιους συναντά

Ένα διευρυμένο κύκλο επαφών, πριν την αυριανή μεγάλη συγκέντρωση στην Άμφισσα, έχει προγραμματίσει για σήμερα στη Φωκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Δημήτρης Αναγνωστάκης. Στις 10:00 το πρωί θα επισκεφτεί το Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο και αμέσως μετά φορείς στην Ερατεινή. Το μεσημέρι θα έχει συναντήσεις με φορείς στο Λιδωρίκι και στη μία το μεσημέρι με το Δήμαρχο […]

5 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ένα διευρυμένο κύκλο επαφών, πριν την αυριανή μεγάλη συγκέντρωση στην Άμφισσα, έχει προγραμματίσει για σήμερα στη Φωκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στις 10:00 το πρωί θα επισκεφτεί το Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο και αμέσως μετά φορείς στην Ερατεινή. Το μεσημέρι θα έχει συναντήσεις με φορείς στο Λιδωρίκι και στη μία το μεσημέρι με το Δήμαρχο Δωρίδας Γιώργο Καπεντζώνη.

Αργά το απόγευμα θα επισκεφτεί το Πολιτιστικό Κέντρο Ιτεας, Κυριακοπούλειο, έχοντας ήδη προγραμματίσει ενημερωτική συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Ιτέας και Δεσφίνας.

Στις 20:30 θα παραστεί σε συνεστίαση στην Ιτέα και θα καταλύσει προκειμένου να ξεκινήσει το επίσης φορτωμένο πρόγραμμα συναντήσεων την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης έχει διαμορφωθεί ως εξής:
10:00 π.μ. Συνάντηση με Αντιπεριφεριάρχη Φωκίδας κ. Ευάγγελο Κατσαγούνο.
10:30 π.μ. Επίσκεψη στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση.
11:00 π.μ. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άμφισσας.
12:00 π.μ. Επίσκεψη στο Γηροκομείο Ιτέας.
14:00 μ.μ. Συνάντηση με φορείς στην ¨Άμφισσα στο καφέ ΡΕΤΡΟ.
18:00 μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δελφών κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο.
19:00 μ.μ. Παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Φωκίδας, του συνδυασμού ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άμφισσας, πλατεία Κεχαγιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ