Δύο νέα πρόσωπα στο πλευρό του Βασίλη Καθαροσπόρη

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα από τον συνδυασμό “Λύση Τώρα” του υποψήφιου δημάρχου Χαλκίδας, Βασίλη Καθαροσπόρη. Ο λόγος για τον συνταξιούχο αστυνομικό του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας, Δημήτρη Πίσχινα, που είχε διατελέσει γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαλκίδος επί δύο θητείες, καθώς και ταμίας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Αφρατίου μέχρι σήμερα. Ο Ηλίας Λειβαδίτης μεγάλωσε και κατοικεί […]

12 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα από τον συνδυασμό “Λύση Τώρα” του υποψήφιου δημάρχου Χαλκίδας, Βασίλη Καθαροσπόρη.

Ο λόγος για τον συνταξιούχο αστυνομικό του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας, Δημήτρη Πίσχινα, που είχε διατελέσει γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαλκίδος επί δύο θητείες, καθώς και ταμίας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Αφρατίου μέχρι σήμερα.

Ο Ηλίας Λειβαδίτης μεγάλωσε και κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής Καβάλας, στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης. Έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο αντικείμενό του, στην ανάπτυξη εφαρμογών και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Και οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν έτοιμοι να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα του υποψήφιου δημάρχου, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2024