“Ένας Δήμος- ένα μέλλον” για τον Νίκο Γουρνή

Δουλειά πιάνει ο Νίκος Γουρνής, υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Ερέτριας, με την παράταξή του “Ένας Δήμος- ένα μέλλον” να συσπειρώνεται καθημερινά. Το ψηφοδέλτιο γεμίζει με πρόσωπα που εκτιμά και σέβεται ο κος Γουρνής. Τα πρώτα πρόσωπα που έχουν ανακοινωθεί για το ψηφοδέλτιο είναι οι Νικόλαος Χασιώτης, απόστρατος πολεμικής αεροπορίας, Παντελής Μάριος, συνταξιούχος εμπορικού ναυτικού, […]

5 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Δουλειά πιάνει ο Νίκος Γουρνής, υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Ερέτριας, με την παράταξή του “Ένας Δήμος- ένα μέλλον” να συσπειρώνεται καθημερινά. Το ψηφοδέλτιο γεμίζει με πρόσωπα που εκτιμά και σέβεται ο κος Γουρνής.

Τα πρώτα πρόσωπα που έχουν ανακοινωθεί για το ψηφοδέλτιο είναι οι

Νικόλαος Χασιώτης, απόστρατος πολεμικής αεροπορίας, Παντελής Μάριος, συνταξιούχος εμπορικού ναυτικού, ο Ζαχαρίας Πέτρος, ελεύθερος επαγγελματίας, ο Γεώργιος Μπασινάς, ιδιωτικός υπάλληλος, η Ευλαλία Ευαγόρα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, ο Ιωάννης Πετρογιάννης, χειρούργος οδοντίατρος, ο Απόστολος Λύκος, οινοποιός, η λογίστρια Παρασκευή Κικίδου- Αμερικάνου και ο Ευάγγελος Τσώκος, ναυτικός επιχειρηματίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ