Εντοπίστηκε ο κλέφτης που έσπαγε τζάμια αυτοκινήτων

To απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Χαλκίδας, […]

22 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

To απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Χαλκίδας, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάποιο αντικείμενο από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 25χρονος, την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα από 14 έως 20 Μαρτίου, ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη πέντε  κλοπών και τριών αποπειρών κλοπών από Ι.Χ. αυτοκίνητα, στην περιοχή της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα ο δράστης, προσέγγιζε βραδινές ώρες σταθμευμένα αυτοκίνητα και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβίδι), προέβαινε κυρίως στο σπάσιμο των παραθύρων τους, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024