Η Περιφέρεια Στερεάς στην έκθεση “ΙΤΒ 2019” στο Βερολίνο

Τη συμμετοχή της για τέταρτη συνεχή χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως, την “ΙΤΒ 2019” που έλαβε χώρα στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου, ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην “ITB 2019”. Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν ποιοτικοί τουριστικοί προορισμοί από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα […]

14 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Τη συμμετοχή της για τέταρτη συνεχή χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως, την “ΙΤΒ 2019” που έλαβε χώρα στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου, ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην “ITB 2019”.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν ποιοτικοί τουριστικοί προορισμοί από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα.
Τα αποτελέσματα για το σύνολο της Περιφέρειας ήταν θετικά, καθώς η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τους 160.000 επισκέπτες, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς του τουρισμού, τουριστικούς πράκτορες και ΜΜΕ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού, Ηλίας Μπουρμάς: “Μετά την TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σειρά είχε η ITB του Βερολίνου. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού της, έδωσε ένα δυναμικό παρών, με τα αποτελέσματα της παρουσίας αυτής να είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Είμαστε πολύ περήφανοι που η συμμετοχή μας σε εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς είναι πλέον θεσμός και κάθε φορά γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2024