, ,

H Αφροδίτη Παπαθανάση στο ψηφοδέλτιο Μπατζελή στη Φωκίδα

Στον αγώνα για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το ΚΙΝΑΛ μπαίνει η πρώην βουλευτής Φωκίδας και στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Αφροδίτη Παπαθανάση, πλαισιώνοντας την υποψήφια περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή, στις εκλογές του Μαΐου. Η Αφροδίτη Παπαθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άμφισσα. Είναι απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε ως οικονομολόγος. Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτης […]

22 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στον αγώνα για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το ΚΙΝΑΛ μπαίνει η πρώην βουλευτής Φωκίδας και στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Αφροδίτη Παπαθανάση, πλαισιώνοντας την υποψήφια περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή, στις εκλογές του Μαΐου.

Η Αφροδίτη Παπαθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άμφισσα. Είναι απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε ως οικονομολόγος. Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, και ήταν στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, υπεύθυνη έργου συντονισμού της Οργανωτικής Επιτροπής με τη Δημόσια Διοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ