Μάκης Χάβος: “Όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια”

Αμέσως μετά την επική πρόκριση της ομάδας του εις βάρους του Ολυμπιακού και την ιστορικής σημασίας παρουσία της ομάδας της Λαμίας στους “4” του θεσμού του Κυπέλλου ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε ως όνειρο την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο ενώ αναγνώρισε πως οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά μέτρησε και η ικανότητα του Σαράνοφ.   […]

1 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Αμέσως μετά την επική πρόκριση της ομάδας του εις βάρους του Ολυμπιακού και την ιστορικής σημασίας παρουσία της ομάδας της Λαμίας στους “4” του θεσμού του Κυπέλλου ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε ως όνειρο την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο ενώ αναγνώρισε πως οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά μέτρησε και η ικανότητα του Σαράνοφ.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού των “κυανόλευκων”:

 

 “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αγωνιστικά στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος. Κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας. Αργούσαμε να βγούμε στη μπάλα. Είχαμε πρόβλημα και στη δεξιά μας πλευρά, δεν κρατήσαμε μπάλα.

Μας πίεζε ο Ολυμπιακός αλλά δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους. Ήμασταν τυχεροί. Δεν θα μιλούσαμε σήμερα για πρόκριση. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός. Μέτρησε και η ικανότητα του τερματοφύλακά μας στο πέναλτι. Είναι όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε ταπεινά και σεμνά. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε και παραπέρα, θα είναι δώρο Θεού για τη Λαμία. Έχουμε καλούς τερματοφύλακες, έχει γίνει καλή δουλειά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024