Με δύο γκολ και δύο ασίστ του Μεσί η Μπαρτσελόνα στους “8” του Champions League

Με δύο γκολ και δύο ασίστ ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε τη νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα με 5-1 επί της Λιόν στα προημιτελικά του Champions League. Με τον τρόπο αυτό, ο 31χρονος Αργεντινός έφθασε αισίως τα οκτώ συνολικά γκολ και τις τρεις συνολικά ασίστ στη διοργάνωση έχοντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στις συγκεκριμένες κατηγορίες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή κατά την τρέχουσα […]

14 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Με δύο γκολ και δύο ασίστ ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε τη νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα με 5-1 επί της Λιόν στα προημιτελικά του Champions League.

Με τον τρόπο αυτό, ο 31χρονος Αργεντινός έφθασε αισίως τα οκτώ συνολικά γκολ και τις τρεις συνολικά ασίστ στη διοργάνωση έχοντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στις συγκεκριμένες κατηγορίες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή κατά την τρέχουσα σεζόν.

Συγκεντρωτικά, ο “σταρ” των “μπλαουγκράνα” έχει είτε άμεση είτε έμμεση συμμετοχή σε 11 γκολ για την ομάδα του ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί, έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, να μετρά έξι γκολ και τρεις ασίστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024