Nέα χάραξη οδού και κατασκευή γέφυρας στο Παύλο του Δ.Ορχομενού

Την έγκριση χρηματοδότησης για χάραξη νέας οδού αλλά και κατασκευή γέφυρας στη θέση Διπότι της τοπικής κοινότητας Παύλου, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Ορχομενού.   Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.         Ο […]

4 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Την έγκριση χρηματοδότησης για χάραξη νέας οδού αλλά και κατασκευή γέφυρας στη θέση Διπότι της τοπικής κοινότητας Παύλου, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Ορχομενού.

 

Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς, Λουκάς Υπερήφανος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή μου για την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ Στερεάς, διευκρινίζοντας ότι αυτό επετεύχθη με την αμέριστη συνεργασία και βοήθεια του Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη.

“Συνεχίζουμε στον Δήμο Ορχομενού να προχωράμε τον σχεδιασμό μας και να εντάσσουμε έργα, τα οποία ζητούσαν οι τοπικές μας κοινωνίες” δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024