Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη FOOD EXPO 2019

Επίσκεψη στα περίπτερα των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης FOOD EXPO 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου στο Athens Metropolitan EXPO, πραγματοποίησε ο Δ. Αναγνωστάκης. Τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευσαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής του, Σπύρος Κουτσαύτης και Σπύρος Παπαγεωργίου, ενώ μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν τα περίπτερα […]

18 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Επίσκεψη στα περίπτερα των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης FOOD EXPO 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου στο Athens Metropolitan EXPO, πραγματοποίησε ο Δ. Αναγνωστάκης.

Τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευσαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής του, Σπύρος Κουτσαύτης και Σπύρος Παπαγεωργίου, ενώ μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν τα περίπτερα των επιχειρήσεων: Filevia, Αλιμπινίσης Άρτος & Ζύμη, Παλίρροια Σουλιώτης Α.Ε., Χρυσά Σύκα Κύμης, Εταιρεία Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. και Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ.

Να σημειωθεί πως η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς και απευθύνεται στους επαγγελματίες του χονδρεμπορίου, της οργανωμένης λιανικής, της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024