Ο Γιώργος Ακριώτης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων

Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα. Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου έκανε την παρακάτω δήλωση : «Δύο αιώνες σχεδόν μετά και το μήνυμα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων ενάντια στον οθωμανικό ζυγό παραμένει ισχυρό και πιο επίκαιρο από ποτέ. […]

26 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα.
Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου έκανε την παρακάτω δήλωση : «Δύο αιώνες σχεδόν μετά και το μήνυμα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων ενάντια στον οθωμανικό ζυγό παραμένει ισχυρό και πιο επίκαιρο από ποτέ. Τη σημερινή ημέρα αποτίουμε φόρο τιμής στο παρελθόν και την ίδια στιγμή αντλούμε έμπνευση, δύναμη και σθένος για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τόσο του παρόντος όσο και του μέλλοντος. Προκλήσεις που τίθενται σε ένα πλαίσιο διαρκών κοινωνικοικονομικών αλλαγών, σε ένα περιβάλλον και σε συνθήκες που σε πολλές περιπτώσεις ευνοούν την άνοδο της ακροδεξιάς και την ενίσχυση των ακροδεξιών μορφωμάτων. Το αίτημα για ανεξαρτησία, ισότητα και δημοκρατία είναι διαχρονικό και η πάλη διαρκής ενάντια σε κάθε μορφής τυραννία, καταπάτηση των δικαιωμάτων, ενάντια σε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά και προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024