ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: Παλιοί και νέοι, με χρίσμα κι “αντάρτες”… έγιναν ένα (φωτό & video)

  Παρουσία όλων των πολιτικά ενεργών στελεχών, νέων και παλαιότερων, διοργανώθηκε χτες μια πολύ ενθουσιώδης εκδήλωση από την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στην πόλη της Λιβαδειάς. Πρώην και νυν βουλευτές, πολιτευτές, στελέχη τοπικών και αυτοδιοικητικοί που εξασφάλισαν την κομματική στήριξη αλλά και όσοι θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την κομματική τους ταυτότητα στο […]

2 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

 

Παρουσία όλων των πολιτικά ενεργών στελεχών, νέων και παλαιότερων, διοργανώθηκε χτες μια πολύ ενθουσιώδης εκδήλωση από την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στην πόλη της Λιβαδειάς.

Πρώην και νυν βουλευτές, πολιτευτές, στελέχη τοπικών και αυτοδιοικητικοί που εξασφάλισαν την κομματική στήριξη αλλά και όσοι θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την κομματική τους ταυτότητα στο συστάρι… ήταν όλοι παρόντες στο κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας με επίσημους προσκεκλημένους το Βασίλη Κικίλια, Boυλευτή Α’ Αθηνών – Τομεάρχη Εθνική Άμυνα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κώστα Δέρβο, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Στοχος της γαλάζιας νεολαίας Βοιωτίας ήταν να δώσει στίγμα ενωτικό και τα κατάφερε, όπως εξηγεί και στην κάμερα του STEREANEWS ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας . Μπορεί η εκδήλωση να είχε χαρακτήρα ενημερωτικό, για τη σημασία των social media στην επικοινωνία και τη διασπορά ειδήσεων και τον απευκταίο διεμβολισμό των fake news… ωστόσο, αυτό που μονοπώλησε τη βραδιά ήταν ο ενθουσιασμός των στελεχών, οι οποίοι παρά την τριχοτόμηση του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές στη Λιβαδειά, είδαν άπαντες να δίνουν το παρόν συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό του προέδρου του κόμματος ενόψει των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων του έτους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, η οποία έσπευσε να μας ενημερώσει ότι παρίσταται με θεσμικό και όχι κομματικό ρόλο. Όχι θεσμικά αλλά πολύ διακριτικά συμμετείχε ο πρώην Δήμαρχος, Νομαρχιακός και πολιτευτής της ΝΔ, Αριστείδης Ρούσσαρης, παρακολουθώντας από μακριά τη γιορτή.

Πολύ κοντά σε όλους και απόλυτα ικανοποιημένο με την απήχηση της εκδήλωσης, είδαμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, Γιώργο Λιανό.

Παρών βεβαίως ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας. Οι πολιτευτές Γιάννης Καράμπελας, Θεοδώρου Λουκία αλλά και ο Μιχάλης Γιαννάκης, τον οποίο οι φήμες θέλουν να επανέρχεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οσονούπω.

Σε απόσταση μεν, αλλά παρόντες διακρίναμε τους υποψηφίους δημάρχους Λιβαδειάς Καραμάνη Δημήτρη και Γιάννη Ταγκαλέγκα, όπως επίσης και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορχομενού Νταβαλούμη Γιάννη.

Το κλίμα φορτίστηκε με την θερμή αναφορα του Βασίλη Κικίλια στον μεγάλο εκλιπόντα Βαγγέλη Μπασιάκο, στη σύζυγο του οποίου επιφύλαξε μια τεράστια αγκαλιά εισερχόμενος στην κατάμεστη αίθουσα του Art Nouveau στην πλατεία της πόλης.

Από το φακό βεβαίως του STEREANEWS δε μπόρεσε να κρυφτεί κανείς. Δείτε πλούσιο φωτορεπορταζ από την εκδήλωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024