Παναγιώτης Στασινός: “Νίκη για τη Λαμία μας η παραχώρηση της ΠΕΛ στην τοπική κοινωνία”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας με το Συνδυασμό “Λαμία στο Κέντρο”, κ. Παναγιώτης Στασινός, αναφορικά με τις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας δήλωσε ότι “Το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την απόδοση στην τοπική κοινωνία της διαχείρισης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αποτελεί μια νίκη για […]

15 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας με το Συνδυασμό “Λαμία στο Κέντρο”, κ. Παναγιώτης Στασινός, αναφορικά με τις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας δήλωσε ότι “Το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την απόδοση στην τοπική κοινωνία της διαχείρισης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αποτελεί μια νίκη για την Λαμίας μας μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας, αδράνειας και κάκιστης διαχείρισης.”

Ο κ. Στασινός συνεχίζοντας τόνισε ότι “Το μεγάλο στοίχημα για όλους όσους ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και ιδιαίτερα για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις Εκλογές, είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλες εκείνες τις δυνατότητες που του αποδίδονται ώστε ο νέος Φορέας να αποτελέσει ένα επενδυτικό και αναπτυξιακό εργαλείο για όλη τη Στερεά Ελλάδας.”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας δεσμεύτηκε τέλος ότι θα δράσει με γνώμονα αυτή η εξέλιξη να αξιοποιηθεί στο έπακρο για την προαγωγή της ανάπτυξης της πόλης της Λαμίας. “Από την πλευρά μας χαιρετίζουμε την νέα αυτή εξέλιξη και υποσχόμαστε πως θα εργαστούμε ώστε να αποδώσει άμεσα αποτελέσματα για την κοινωνία και τους δημότες της Λαμίας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024