Παρουσία Ιερώνυμου τα εγκαίνια του νέου ΕΚΕΨΥΕ στο Λαφύστι

Παρουσία της κορυφής της Ιεραρχίας της Εκκλησίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ψυχικής Υγιεινής για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες, στο Λαφύστιo Βοιωτίας. Η νέα Μονάδα η οποία στεγάζεται σε κτίριο που παραχώρησε και ανακαίνισε εξ ολοκλήρου ο Δήμος Λεβαδέων, στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα, αποτελούμενη από Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο, Κοινωνικό Λειτουργό, Ψυχολόγο, Λογοπεδικό, […]

1 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Παρουσία της κορυφής της Ιεραρχίας της Εκκλησίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ψυχικής Υγιεινής για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες, στο Λαφύστιo Βοιωτίας.

Η νέα Μονάδα η οποία στεγάζεται σε κτίριο που παραχώρησε και ανακαίνισε εξ ολοκλήρου ο Δήμος Λεβαδέων, στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα, αποτελούμενη από Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο, Κοινωνικό Λειτουργό, Ψυχολόγο, Λογοπεδικό, διαθέτει διοικητική υποστήριξη και θα λειτουργεί καθημερινά.

Τα εγκαίνια  έγιναν παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ.Ιερώνυμου και Σεβασμιώτατου κ.κ. Γεώργιου .

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας (18.30) Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νέα Μονάδα του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. στη Λιβαδειά: Συνέχεια στο όραμα για Κοινοτική Ψυχιατρική». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τη νέα Mονάδα και το άνοιγμα του διαλόγου με την τοπική κοινωνία για τις ανάγκες και τις προοπτικές.

Στα εγκαίνια παραυρέθηκαν
Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κα. Φανή Παπαθωμά
Ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κος. Γιαννόπουλος Γεώργιος και ουσιαστικός συμπαραστάτης της όλης προσπάθειας
Ο βουλευτής κος. Νικόλαος Θηβαίος
Ο βουλευτής κος. Ανδρέας Κουτσούμπας
Ο κος. Καραβάς Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Αλουμίνιον της Ελλάδας και σημαντικός αρωγός για την ολοκλήρωση της νέας Μονάδας
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων και όλοι οι αντιδήμαρχοι
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαφυστιου
Διευθυντές υπηρεσιών, πρόεδροι συλλογών και εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2026