Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο ΑΟ Χαλκίς

Απόλλων Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς 0-1 Εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΑΟ Χαλκίς, στην προσπάθεια του για παραμονή, με σκορ 0-1, για τη 18η αγωνιστική του έβδομου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντραα στον Απόλλωνα Ερέτριας. Ο Παναγιωτόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Παπαδάκης στο 53ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σ’ ένα παιχνίδι […]

3 Μαρτίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Απόλλων Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς 0-1

Εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΑΟ Χαλκίς, στην προσπάθεια του για παραμονή, με σκορ 0-1, για τη 18η αγωνιστική του έβδομου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντραα στον Απόλλωνα Ερέτριας.

Ο Παναγιωτόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Παπαδάκης στο 53ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Απόλλων Ερέτριας παρότι δεν είχε ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Ντάμπου, που έφυγε άουτ στο 38′ και ένα λεπτό μετά με σουτ του Παπαδάκη που απέκρουσε ο Ναβροζίδης.

Μετά το 0-1 ο Απόλλων προσπάθησε να κυνηγήσει την ισοφάριση με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Τόρα στο 62′ που έφυγε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας-Νέγρης-Ιωάννου.

ΓΚΟΛ: 53′ Παναγιώτοπουλος.

Απόλλων Ερετρίας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μπαλόζι, Ζαχαρόπουλος (59′ Κορακιανίτης), Σμπιλήρης, Κόντος, Καλοχωρίδης, Αντζέλι, Σεόλ (79′ Ρούσσος), Τσίγκας, Τόρα, Μώρος.

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Μπάνκοφ, Μίτσκοφ, Αγγελής, Σχίζας, Μπαντούνας, Σιλιγαρδάκης, Παπαδάκης (90’+1′ Κολοβός), Σπυράκης, Τσακάροφ, Ντάμπος (78′ Παλαιολόγος), Παναγιωτόπουλος.

7ος όμιλος

18η αγωνιστική

Θύελλα Καμαρίου-Αιολικός 1-2

Άγιος Ιερόθεος-Χαραυγιακός 3-2

Άγιοι Ανάργυροι-Πανθηραϊκός 1-1

Κόρινθος-Ηλυσιακός 1-1

Απόλλων Ερέτριας-Χαλκίδα 0-1

Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024