ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ….. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ

Η Σαντορίνη ένα νησί-μύθος, ένα αξεπέραστο μνημείο της Υπέρτατης Δημιουργίας, αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της τουριστικής βιομηχανίας. Το Volcano, η Καλντέρα, το δεύτερο ηφαίστειο της, το Κολούμπο, το σύμπλεγμα θηρασία, Ασπρονήσι, Παλιά Καμένη, συγκροτούν ένα επιβλητικό τοπίο, που επιτρέπει στον επισκέπτη την απώλεια χρόνου, η οποία ασφαλώς είναι αναγκαία προϋπόθεση για αλησμόνητες διακοπές. Σ΄αυτόν λοιπόν […]

28 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Η Σαντορίνη ένα νησί-μύθος, ένα αξεπέραστο μνημείο της Υπέρτατης Δημιουργίας, αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της τουριστικής βιομηχανίας. Το Volcano, η Καλντέρα, το δεύτερο ηφαίστειο της, το Κολούμπο, το σύμπλεγμα θηρασία, Ασπρονήσι, Παλιά Καμένη, συγκροτούν ένα επιβλητικό τοπίο, που επιτρέπει στον επισκέπτη την απώλεια χρόνου, η οποία ασφαλώς είναι αναγκαία προϋπόθεση για αλησμόνητες διακοπές. Σ΄αυτόν λοιπόν το βράχο-βίγλα του απέραντου γαλάζιου, σ΄αυτόν τον κόσμο της της ευζωίας, οι δράσεις είναι πολλές και ποικίλες. Ηλιοβασιλέματα, φωτογραφίσεις, χαλάρωση, αλλά και γάμοι απ΄όλη την Υφήλιο. Φυσικά εδώ δεν ήρθατε μόνο ως κοινωνοί του θρύλου της χαμένης Ατλαντίδας, αλλά για την ξέφρενη νυχτερινή ζωή του νησιού

και το οινογαστρονομικό του πακέτο. Δοκιμάστε πληθώρα γεύσεων με τοπικά προϊόντα, όπως φάβα, ντοματάκι, λευκή μελιτζάνα, συνοδεία κρασιών και σαντορινιάς μπύρας κι αφεθείτε σε αλαργινά μουσικά ταξίδια.

Σημεία αναφοράς των εραστών της κυκλαδίτικης ομορφιάς και των πολλών διασημοτήτων, που απολαμβάνουν όλο το “τουριστικό χαρτοφυλάκιο” της Θήρας, τα: Koo Club, Lithos, Town Club, Sphinx, Ναυάγιο, Άμπελος, San Giorgio, Select, Παλιά Καμένη, Chilli, Tango, Franco’s Bar, Θέρος, Στάνη, V.Rena, Casablanca, Petra, Nick the Grill, Theoxenia, Honey Moon, Aressana, Aegeon Restaurant, Classico, Murphy’s, Σβορώνος, Bazzaar, Milo, The Pure, Mc Daniel’s, Santo Donkey, Pablo Cruzz, Nektar, Κυρά Θήρα, Pelican, Spa Nails Del Mar e Sol, Argo, Elixir Beaty Relax, Saloon, Amnesia, La Mamounia και Cavo Ventus.

Επισκέπτες για άλλη μια φορά, της μαγευτικής Σαντορίνης οι: Αντωνία Μαύρου, Γιάννης Μανιάτης, Πέννυ Στεφανίδου, Κίμπερλι Γκάρνερ, Βικτώρια Λοπίρεβα και Candice Swanepoel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2024