Σε αναζήτηση χώρων στάθμευσης ο Δήμος Τανάγρας

Ανοιχτό διαγωνισμό για την εξέυρεση δύο ακινήτων που θα χρησιμεύουν για τη στάθμευση οχημάτων στην είσοδο Σχηματαρίου προκήρυξε ο Δήμος Τανάγρας. Πρόκειται για προφορικό, μειοδοτικό, διαγωνισμό για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να εκδηλώσουντο ενδιαφέρον τους εγγράφως, στο Δήμο Τανάγρας, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε προθεσμία είκοσι ημερών. Περιγραφή χαρακτηριστικών των ακινήτων: […]

29 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ανοιχτό διαγωνισμό για την εξέυρεση δύο ακινήτων που θα χρησιμεύουν για τη στάθμευση οχημάτων στην είσοδο Σχηματαρίου προκήρυξε ο Δήμος Τανάγρας.

Πρόκειται για προφορικό, μειοδοτικό, διαγωνισμό για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να εκδηλώσουντο ενδιαφέρον τους εγγράφως, στο Δήμο Τανάγρας, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε προθεσμία είκοσι ημερών.

Περιγραφή χαρακτηριστικών των ακινήτων:
– Να βρίσκεται σε ακτίνα 100 μέτρων από τη συμβολή των οδών Οινόης & Σχηματαρίου.
– Να έχει έκταση από χίλια τριακόσια (1300) τετραγωνικά έως και χίλια επτακόσια (1700 τ.μ.) ,
– Να ανήκει στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού που το προσφέρει ή σε περίπτωση που ανήκει εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συννομή και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες.

Γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης, με την προϋπόθεση αυτά
να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση.

Στην περίπτωση αυτή, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται από ενιαίο τοπογραφικό διάγραμμα (ή απόσπασμα κτηματολογίου-σχεδίου πόλεως) και από κοινή αίτηση – δήλωση προσφοράς ή τα επιμέρους τοπογραφικά των ακινήτων να αποτυπώνουν με σαφήνεια τους ιδιοκτήτες των όμορων ακινήτων.
Να είναι ελεύθερο νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις κλπ)
– Να μην είναι δασική έκταση στο σύνολό του ή σε μέρος του.
– Προτιμητέα θα είναι τα οικόπεδα χωρίς έντονες κλίσεις, ελεύθερα κτισμάτων ή άλλων  εγκαταστάσεων και με επαρκή προσβασιμότητα.

Ενώ, όπως διευκρινίζεται, το ακίνητο θα πρέπει να είναι περιφραγμένο ή να αναλάβει ο ιδιοκτήτης την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024