,

Σε πανικό ο Νίκος Σταυρογιάννης,απαντά ο Γιώργος Κοτρωνιάς.

Το γαϊτανάκι των αλληλοαπαντήσεων συνεχίζεται μεταξύ πρώην και νυν δημάρχου Λαμιέων δίνοντας το στίγμα για το κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν. Η «Κοινωνική Συμμαχία» του Γιώργου Κοτρωνιά δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του Νίκου Σταυρογιάννη για τα έργα και τις ημέρες της πρώην δημοτικής αρχής.  Σε πανικό βρίσκει τον Δήμαρχο η παράταξη του κυρίου […]

7 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Το γαϊτανάκι των αλληλοαπαντήσεων συνεχίζεται μεταξύ πρώην και νυν δημάρχου Λαμιέων δίνοντας το στίγμα για το κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν. Η «Κοινωνική Συμμαχία» του Γιώργου Κοτρωνιά δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του Νίκου Σταυρογιάννη για τα έργα και τις ημέρες της πρώην δημοτικής αρχής.  Σε πανικό βρίσκει τον Δήμαρχο η παράταξη του κυρίου Κοτρωνιά και η ανακοίνωση της «Κοινωνικής Συμμαχίας» αναφέρει τα εξής:

«Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον απερχόμενο Δήμαρχο και τον πανικό του.

Ούτε θα ασχοληθούμε με ζητήματα που ΕΜΕΙΣ οδηγήσαμε στην Δικαιοσύνη, ούτε με ζητήματα που επανειλημμένα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και για τα οποία πήρε τις απαντήσεις του και σιώπησε, ούτε καν με θολά ζητήματα της δικής του περιόδου.

Το ότι μετά από πέντε χρόνια στο Δήμο ασχολείται με το παρελθόν για δημιουργία εντυπώσεων, δείχνει απουσία δημιουργικών δικών του προτάσεων για το μέλλον.

Άλλωστε έφτασε ο χρόνος που θα κριθεί κι αυτός όχι για τα πεπραγμένα των προηγούμενων αλλά για το δικό του έργο».

Μόλις εχθές ο συνδυασμός «Πρόταση Ευθύνης» του νυν δημάρχου και εκ νέου διεκδικητή του δήμου σε ανακοίνωση του τόνιζε μεταξύ άλλων:

«Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να έχουν επιλεκτική μνήμη και, εκτός όλων των άλλων, έχουν αναλάβει και το ρόλο της «προκάλυψης» των παλιών συνεργατών τους, θα τους λέγαμε ότι τα λόγια δεν μπορούν να διαγράψουν τις πράξεις του παρελθόντος.

Ειλικρινά απορούμε με το θράσος ορισμένων που αντί τουλάχιστον να σιωπούν, προκαλούν τους Δημότες μας και την κοινή γνώμη και προσποιούνται ότι δεν θυμούνται τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζονται ότι αποδείχθηκε χρηστή η, μέχρι το 2014, διαχείριση των οικονομικών του Δήμου!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ