Στην τελετή της Σχολής Πεζικού ο Χρήστος Παγώνης

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, για την παράδοση-παραλαβή της διοίκησής της, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης. Στη θέση του απερχόμενου Διοικητή, υποστράτηγου Ιωάννη Σουρβά, ο οποίος μετατέθηκε στην ΑΣΔΥΣ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού) ως υποδιοικητής, τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, προερχόμενος από Μονάδα της Βόρειας Ελλάδας. Ο Χρήστος […]

21 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, για την παράδοση-παραλαβή της διοίκησής της, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης.

Στη θέση του απερχόμενου Διοικητή, υποστράτηγου Ιωάννη Σουρβά, ο οποίος μετατέθηκε στην ΑΣΔΥΣ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού) ως υποδιοικητής, τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, προερχόμενος από Μονάδα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Χρήστος Παγώνης στη σύντομη προσφώνηση που έκανε, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για τη συνεργασία, στη διάρκεια της θητείας του στη Σχολή Πεζικού και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει. Επίσης, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και στον νέο Διοικητή Σωτήριο Κωστάκογλου.

Τόσο στον απερχόμενο όσο και στον νέο Διοικητή της Σχολής Πεζικού, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης προσέφερε από ένα αναμνηστικό δώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2023