,

Στην παράταξη της Κατερίνας Μπατζελή ο Κώστας Σωτηρόπουλος

Τον πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχο Λιβαδειάς Κώστα Σωτηρόπουλο, συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πατρίδα μας η Στερεά», η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Μπατζελή. «Mε τη μακροχρόνια εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και στην αγροτική παραγωγή» δήλωσε η κυρία Μπατζελή, «θα συμβάλλει συλλογικά και με τους άλλους συνυποψήφιους στην επίλυση αλλά και […]

7 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Τον πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχο Λιβαδειάς Κώστα Σωτηρόπουλο, συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πατρίδα μας η Στερεά», η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Μπατζελή.

«Mε τη μακροχρόνια εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και στην αγροτική παραγωγή» δήλωσε η κυρία Μπατζελή, «θα συμβάλλει συλλογικά και με τους άλλους συνυποψήφιους στην επίλυση αλλά και σχεδιασμό των σημαντικών παρεμβάσεων που χρειάζεται ο Νομός Βοιωτίας».

Η υποψήφια Περιφερειάρχης επισημαίνοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι αποτελούν «Επιλογή με άποψη και σχέδιο. Πολιτική με γνώση και ευαισθησία», ανακοίνωσε και τη συμμετοχή δύο νέων γυναικών με επιστημονική παρουσία στον τομέα τους της Κατερίνας Βασιλείου –Ξηρογιάννη, μηχανικού ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Δίστομο, και της Πηνελόπης Τσιούτα, εκπαιδευτικού και νέας αγρότισσας από το Σχηματάρι .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ