Στις τέσσερις οι υποψηφιότητες για Ιστιαία- Αιδηψό

Με ενδιαφέρον πρόκειται να διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, με τέσσερις δυνατές υποψηφιότητες να διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο. Ακμαία παραμένει η νυν δήμαρχος, Λίνα Ευθυμίου, η οποία θα είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Το έργο της είναι γνωστό άλλωστε στους ψηφοφόρους, ο νέος προγραμματικός της άξονας αναμένεται να παρουσιαστεί […]

1 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Με ενδιαφέρον πρόκειται να διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, με τέσσερις δυνατές υποψηφιότητες να διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο. Ακμαία παραμένει η νυν δήμαρχος, Λίνα Ευθυμίου, η οποία θα είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Το έργο της είναι γνωστό άλλωστε στους ψηφοφόρους, ο νέος προγραμματικός της άξονας αναμένεται να παρουσιαστεί εν καιρώ.

Στην αυτοδιοικητική “κούρσα” θα βρεθούν να προσμετρούν ψήφους και ο πρώην πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαντωνίου, συνταξιούχος της ΔΕΗ, με τη στήριξη των ΑΝΕΛ. Ο οδοντίατρος και πρώην αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Γιάννης Κοτζιάς, φαίνεται να στρέφει το βλέμμα προς το δήμο, ενώ υποψήφιος δήμαρχος θα είναι επίσης και ο Θανάσης Καμαράτος, πρώην πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων Αιδηψού, με τη στήριξη του Κ.Κ.Ε.

Δυνατές υποψηφιότητες με όραμα και σθεναρό λόγο, αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι σίγουρα απρόβλεπτη. Ο χορός των υποψηφίων έχει αρχίσει και η προσπάθεια για την ανάδειξη του καλύτερου είναι πρόδηλο πως θα είναι μαραθώνια.

Το σίγουρο είναι πως οι κάτοικοι του δήμου θα δυσκολευτούν να πάρουν την τελική απόφαση, αφού στα “σημεία” θα φανεί αυτός που θα “τερματίσει” πρώτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ