Τις γυναικείες υποψηφιότητες αποκάλυψε ο Θύμιος Καραϊσκος την Ημέρα της Γυναίκας

Τις γυναίκες που συμμετέχουν στον συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη» στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η σχετική ανάρτηση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ημέρα της Γυναίκας η σημερινή… – Στη γυναίκα… μητέρα, σύζυγο, εργαζόμενη, μαχήτρια της ζωής, της κοινωνίας και της οικογένειας. – Στη γυναίκα […]

8 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Τις γυναίκες που συμμετέχουν στον συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη» στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η σχετική ανάρτηση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ημέρα της Γυναίκας η σημερινή…

Στη γυναίκα… μητέρα, σύζυγο, εργαζόμενη, μαχήτρια της ζωής, της κοινωνίας και της οικογένειας.

Στη γυναίκα που μοχθεί, που παλεύει κόντρα στις αντίξοες σημερινές συνθήκες, που δίνει κάθε μέρα της ζωής της για την επιβίωση και το καθήκον που της επιβάλλει η ίδια η προσωπικότητά της.

Ας μου επιτραπεί όμως φέτος, τη σημερινή ημέρα, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στις «δικές μας» γυναίκες. Στις γυναίκες που συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στον συνδυασμό μας, για να κάνουμε όλοι μαζί, αυτή την πόλη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ξανά.

Σας ευχαριστώ πολύ !
Χρόνια σας πολλά !»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ