Βραδιά ποίησης και μουσικής στη Χαλκίδα

Μια ποιητική, μουσικοχορευτική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στη σχολή χορού 4Dance Academy στη Χαλκίδα, στις 17 Μαρτίου και ώρα 19.00, βασισμένη στην ποιητική συλλογή “Τα Λάφυρα της Ψυχής μου” της συγγραφέως-ποιήτριας Κικής Κωνσταντίνου από τη Βόρεια Εύβοια. Δοτικά δοσμένος ο τίτλος, μιας και τα «λάφυρα» είναι ικανά να θέσουν σε κίνηση αέναη, ρυθμική και μουσική την […]

14 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Μια ποιητική, μουσικοχορευτική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στη σχολή χορού 4Dance Academy στη Χαλκίδα, στις 17 Μαρτίου και ώρα 19.00, βασισμένη στην ποιητική συλλογή “Τα Λάφυρα της Ψυχής μου” της συγγραφέως-ποιήτριας Κικής Κωνσταντίνου από τη Βόρεια Εύβοια.

Δοτικά δοσμένος ο τίτλος, μιας και τα «λάφυρα» είναι ικανά να θέσουν σε κίνηση αέναη, ρυθμική και μουσική την ψυχή και να δώσουν τη δυνατότητα να σας τα παρουσιάσουν – εκείνο το απόγευμα – Εν Χορώ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν απαγγελίες ποιημάτων, υπό μορφή θεατρικού αναλογίου και δραματοποίησης, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μυηθούν στο μαγικό κόσμο της μουσικής και του χορού μέσα από σειρά χορογραφιών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ απαιτείται κράτηση θέσεων που θα τηρηθεί με σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024