Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας

Σύμβαση για την αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΧ, μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, Αναστάσιου Μάζη και των εκπροσώπων της Ένωσης Οικονομικών Φορέων ΜΥΒΑ Α.Ε. και ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Τ.Ε.Β.Ε. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων και συγκεκριμένα η προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς […]

8 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Σύμβαση για την αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΧ, μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, Αναστάσιου Μάζη και των εκπροσώπων της Ένωσης Οικονομικών Φορέων ΜΥΒΑ Α.Ε. και ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Τ.Ε.Β.Ε.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων και συγκεκριμένα η προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς επίσης τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δομικά έργα και ο πλήρης καθορισμός και εξωραϊσμός των δομικών στοιχείων, στα οποία θα εγκατασταθεί ο εξοπλισμός.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.450.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο περιλαμβάνεται δε σε υποέργο “Έργα συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου”, που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με απόφαση του Περιφερειάρχη τον Αύγουστο του 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024