ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

~ Στις 30 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και το Δημοτικό Σχολείο Αιδηψού ετοίμασαν, για μικρούς και μεγάλους, τη διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού ¨Το μαγικό αδράχτι. Παρουσία μάλιστα της συγγραφέως Παναγιώτας Κολλέρη, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου, η “μετρές” του είδους Ζαχαρούλα Καψάλα, με την εξιστόρηση της καθήλωσε τους πάντες. Κοντά […]

1 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

~ Στις 30 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και το Δημοτικό Σχολείο Αιδηψού ετοίμασαν, για μικρούς και μεγάλους, τη διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού ¨Το μαγικό αδράχτι. Παρουσία μάλιστα της συγγραφέως Παναγιώτας Κολλέρη, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου, η “μετρές” του είδους Ζαχαρούλα Καψάλα, με την εξιστόρηση της καθήλωσε τους πάντες. Κοντά της στη διήγηση, η κουκλοθεατρική ομάδα ¨Το κουκί και το ρεβύθι¨, που έδωσε ένα διαφορετικό πρόσωπο με τη δράση της, στο υπέροχο αυτό παραμύθι.

~ Στην έδρα του Δήμου Ιστιαία, παρουσίασε το συνδυασμό του ¨ Μαζί για το Αύριο¨ ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς και Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κοτζιάς, αποτελούμενο από 41 άτομα, εκ των οποίων τα 34 με φρέσκιες ιδέες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού για πρώτη φορά ασχολούνται με το χώρο. Κοσμούν το ψηφοδέλτιο για την περιοχή της Αιδηψού, οι Σταυρούλα Σπίτσα, Γιάννης Μαρινάς, όπως και ο Μιχάλης Ουζούνογλου, στο τοπικό….

~ Οι ¨δεσμοί φιλίας¨του κου Πατούλη με τη Λουτρόπολη της Αιδηψού, όπως προκύπτουν από τον ιατρικό χώρο κι αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μπορούν να αποφέρουν ένα ΚΕΠ Υγείας στον σημαντικότερο ιαματικό κι όχι μόνο προορισμό της πατρίδας μας. Φυσικά την κίνηση γι΄αυτό το σκοπό πρέπει να την κάνει ο Δήμος, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων. Βεβαίως θα είναι μια κίνηση, που θα προσφέρει πολλά στον κρίσιμο τομέα της υγείας της, με εξετάσεις προληπτικές και το κυριότερο παραπομπές στις δομές υγείας όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής ικανότητας. Με έμφαση μάλιστα στα συνηθέστερα νοσήματα, που αντιμετωπίζονται στην πρωτοβάθμια υγεία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024