Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Βασίλη Καθαροσπόρη

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής  19 Απριλίου τα εγκαίνια του Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του κινήματος  ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.  Το «παρών» έδωσαν  Χαλκιδέοι . Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο, που ο ίδιος στην ομιλία του τον χαρακτήρισε ως  «σπίτι των Χαλκιδέων»  σε πανηγυρικό κλίμα […]

20 Απριλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής  19 Απριλίου τα εγκαίνια του Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του κινήματος  ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.  Το «παρών» έδωσαν  Χαλκιδέοι .

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο, που ο ίδιος στην ομιλία του τον χαρακτήρισε ως  «σπίτι των Χαλκιδέων»  σε πανηγυρικό κλίμα και εν μέσω χειροκροτημάτων. Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ο οποίος ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του τα  θεία λόγια του αγιασμού να συνοδεύσουν τον τίμιο προεκλογικό αγώνα του κινήματος.

Ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συμπολίτες τους για την αθρόα συμμετοχή και τόνισε, οι εκατοντάδες των Χαλκιδέων που ακολούθησαν το κίνημα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου αποδεικνύουν  για μία ακόμα φορά,   ότι οι πολίτες δεν είναι δέσμιοι κομματικών ταμπελών και εξαρτήσεων, αλλά έχουν ανάγκη να λάβουν  μόνοι τους τις αποφάσεις και να πάρουν το τιμόνι του Δήμου Χαλκιδέων στα χέρια τους.

Παράλληλα, ο  Βασίλης Καθαροσπόρης τόνισε, πως η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ  είναι ο μοναδικός συνδυασμός που παρουσιάζει στους συμπολίτες του με υπογραφή Καθαροσπόρη πρόγραμμα 100 ημερών . Με άμεσες και υλοποιήσιμες παρεμβάσεις καθημερινότητας ο Βασίλης Καθαροσπόρης και το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ επιδιώκουν να μεταμορφώσουν την εικόνα του Δήμου Χαλκιδέων από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων  βάζοντας τέρμα στην περίοδο χάριτος και λογοδοτώντας  στην πραγματική δημοτική αρχή του τόπου, στους ίδιους τους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ