Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Θρίλερ σε συνέχειες θα έχουμε με το Κτηματολόγιο της Φθιώτιδας, αφού λιγότερο από το 20% ων δικαιωμάτων έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας, Γιάννης Αποστόλου, βρέθηκε στις Ράχες κι συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά, για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους εμπόρους φυσικά, ώστε να αποτυπώσει τη διάθεση της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα για […]

16 Απριλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Θρίλερ σε συνέχειες θα έχουμε με το Κτηματολόγιο της Φθιώτιδας, αφού λιγότερο από το 20% ων δικαιωμάτων έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα.
  • Ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας, Γιάννης Αποστόλου, βρέθηκε στις Ράχες κι συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά, για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους εμπόρους φυσικά, ώστε να αποτυπώσει τη διάθεση της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα για να ενισχύσει την εκλογική του προσπάθεια.
  • Αίνιγμα; Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, τόσο στην κεντρική, όσο και την τοπική πολιτική σκηνή να παραιτείται των εκλογών; Τι φταίει; Όποιος βρει την απάντηση κερδίζει το Χρυσό Φοίνικα «του επιτήδειου τρόπου συμπεριφοράς».
  • Νίσυρος και Μήλος με μεγάλα γεωθερμικά πεδία και τους Χριστοφή Κορωναίο και Γεράσιμο Δαμουλάκη, έδωσαν τα φώτα τους στην ημερίδα της ΚΕΔΕ, στα Καμένα Βούρλα. Γεωθερμική ενέργεια και Περιβάλλον, Γεωθερμική Ενέργεια και Τουριστική Ανάπτυξη, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Στην Άμφισσα ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τις εκδηλώσεις της 198ης επετείου από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 στη Στερεά.
  • Με τηλεχειρισμό η υδροδότηση από την ΔΕΥΑ Θήβας.
  • Προβλήματα στον αριθμό προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγράφων. Χρειάζεται να πληρωθούν οι θέσεις εργασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Μαΐου 2024