Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας ο Γιώργος Ακριώτης

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας συμμετείχε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης. Ο κ. Ακριώτης σε ομιλία του, αναφέρθηκε σε τρία σηματνικά ζητήματα: α) Στην ελεύθερη πρόσβαση προς τον αιγιαλό, όπου όπως τόνισε θα πρέπει ανά 300 τουλάχιστον μέτρα να υπάρχουν ελεύθερες δίοδοι […]

10 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας συμμετείχε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης.

Ο κ. Ακριώτης σε ομιλία του, αναφέρθηκε σε τρία σηματνικά ζητήματα:

α) Στην ελεύθερη πρόσβαση προς τον αιγιαλό, όπου όπως τόνισε θα πρέπει ανά 300 τουλάχιστον μέτρα να υπάρχουν ελεύθερες δίοδοι που να επιτρέπουν την ανεμπόδιστη και ταχεία μετακίνηση πολιτών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και την απομάκρυνση-κατεδάφιση τυχόν παράνομων κατασκευών που εμποδίζουν, αναφέροντας ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τις περιοχές Δάφνης – Πολιτικών, Βασιλικού- Βάθειας και των Ροβιών.

β) Στην άμεση εποπτεία των εθελοντών πυροσβεστών από τον εκάστοτε Δήμο, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η έγκαιρη επέμβαση και ο καλύτερος συντονισμός με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

γ) Στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας της Χαλκίδας όπου μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, αναμένεται πλέον η μελέτη πάνω στην οποία θα πρέπει να στηριχθούν τα απαραίτητα έργα για την ριζική λύση του προβλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024