Συνελήφθη ανήλικος στη Λαμία, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα προχθές το βράδυ, παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού στην περιοχή, αφαιρώντας από το εσωτερικό του ένα δερμάτινο τσαντάκι που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα (πιστωτική κάρτα, άδεια κυκλοφορίας κ.α.) και αντικείμενα του παθόντα. Στη συνέχεια και […]

21 Απριλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα προχθές το βράδυ, παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού στην περιοχή, αφαιρώντας από το εσωτερικό του ένα δερμάτινο τσαντάκι που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα (πιστωτική κάρτα, άδεια κυκλοφορίας κ.α.) και αντικείμενα του παθόντα.

Στη συνέχεια και αφού μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, προσπάθησε να πραγματοποιήσει συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα που είχε αφαιρέσει, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί στο πλαίσιο αναζητήσεων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ανήλικο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω τσαντάκι, που περιείχε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024