Ελεύθερη Στερεά Ανακοίνωση

Ανακοίνωση σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ Η Ελεύθερη Στερεά θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που την εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους κερδήθηκε μια έδρα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για μια παράταξη που συγκροτήθηκε πριν από μόλις δύο μήνες, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί σημαντική […]

31 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Ανακοίνωση σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ

Η Ελεύθερη Στερεά θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που την εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους κερδήθηκε μια έδρα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για μια παράταξη που συγκροτήθηκε πριν από μόλις δύο μήνες, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί σημαντική επιτυχία. Μας υποχρεώνει  ταυτόχρονα να φανούμε συνεπείς στις υποσχέσεις μας, να πληροφορούμε τους πολίτες για ότι συμβαίνει στην Περιφέρεια και κυρίως να φέρουμε τη φωνή των πολιτών και των κινημάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να καθορίζουν τον χωροταξικό και οικονομικό σχεδιασμό της περιφέρειας σε βάρος των τοπικών κοινωνιών,  πανηγυρίζουν προς το παρόν. Οι παρατάξεις που τους εξυπηρετούν έχουν την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο και γνωρίζουμε ότι όποιος κι αν  εκλεγεί νέος περιφερειάρχης δεν έχει την πολιτική βούληση να συγκρουστεί μαζί τους.
Αντιστεκόμαστε:

  • Στην άμεση και έμμεση ιδιωτικοποίηση των λειτουργιών της Περιφέρειας.
  • Στο περιφερειακό χωροταξικό που λειτουργεί υπέρ των μεταλλευτικών και ενεργειακών εταιρειών, σε βάρος των αγροτών, κτηνοτρόφων, του εναλλακτικού τουρισμού και του περιβάλλοντος.
  • Στην επιλογή οι ορεινοί μας όγκοι να γεμίζουν ανεμογεννήτριες επιδοτούμενες από τους καταναλωτές και οι δημόσιες επενδύσεις να προσανατολίζονται στην αύξηση των κερδών τους.
  • Στη φιλοεργολαβική ιδιωτική διαχείριση των απορριμμάτων σε βάρος περιβάλλοντος και κοινωνίας

Θα μας βρουν αντιμέτωπους, με επιστημονική τεκμηρίωση και ρεαλιστικές εναλλακτικές προτάσεις. Πιστεύουμε ότι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν κι άλλες παρατάξεις με διάθεση αντίστασης και θα προσπαθήσουμε να υπάρξει κοινή δράση ώστε ένα μέτωπο περιφερειακών παρατάξεων, κινημάτων και πολιτών να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση.
Είμαστε ενεργοί και αισιόδοξοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024