, ,

Ευχές Δημάρχου σε όλους τους συνδυασμούς από το Πρωτοδικείο Άμφισσας

Την υποψηφιότητά του έκανε γνωστή στο Πρωτοδικείο Άμφισσας ο Δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Πανάσης Παναγιωτόπουλος, καταθέτωντας και τον πλήρη φάκελο του ανανεωμένου κατά 60%, όπως δήλωσε, συνδυασμού του “Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών”. Ο κ.Παναγιωτόπουλος διευκρίνησε επίσης, με επιστολή του, τους λόγους που επέλεξε να μην εμπλακεί στους ανεξάρτητους, όπως προβλέπει ο […]

5 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητά του έκανε γνωστή στο Πρωτοδικείο Άμφισσας ο Δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Πανάσης Παναγιωτόπουλος, καταθέτωντας και τον πλήρη φάκελο του ανανεωμένου κατά 60%, όπως δήλωσε, συνδυασμού του “Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών”.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος διευκρίνησε επίσης, με επιστολή του, τους λόγους που επέλεξε να μην εμπλακεί στους ανεξάρτητους, όπως προβλέπει ο Κλεισθένης, Τοπικούς Συνδυασμούς Κοινοτήτων.

 

Με την κατάθεση της δήλωσης του συνδυασμού μας σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ολοκληρώθηκε ένας πρώτος και σημαντικός κύκλος για την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ», δηλώνει σε γραπτή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Η παράταξή μας, εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, τυγχάνει εξαιρετικά καλά στελεχωμένη και ανανεωμένη σε ποσοστό άνω του 60%.

Πολλοί αξιόλογοι και καταξιωμένοι συμπολίτες μας τίμησαν και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας, το οποίο τίθεται πλέον στην κρίση των εκλογέων.

Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο (μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη») εμείς διακηρύξαμε, με δημόσια ανακοίνωση, την βούλησή μας να μην εμπλακούμε, να μην χειραγωγήσουμε και να μην εγκλωβίσουμε σε κομματικές και παραταξιακές λογικές τις Κοινότητες και τα Συμβούλιά τους.

Σ’ αυτή μας τη δέσμευση μείναμε σταθεροί και απαρέγκλιτοι, διαμορφώνοντας ένα νέο αυτοδιοικητικό ύφος και ήθος και προετοιμάζοντας μια θεσμικά διαφορετική επόμενη ημέρα για τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Αντίθετα άλλοι επέλεξαν όλους αυτούς τους μήνες να επιχειρήσουν, όπως παλιά, τη χειραγώγηση και κηδεμόνευση των Κοινοτήτων. Απέτυχαν παταγωδώς!

Σε όλες σχεδόν τις Κοινότητες του Δήμου μας (από τις πιο μεγάλες μέχρι τις πιο μικρές) οι πολίτες με δική τους πρωτοβουλία δημιούργησαν ανεξάρτητους και ακηδεμόνευτους αντιπροσωπευτικούς συνδυασμούς.

Σε ελάχιστες μόνο Κοινότητες του Δήμου μας (2-3) κατάφεραν αυτοί που καλλιέργησαν τέτοιες παλαιοκομματικές προσδοκίες, να συγκροτήσουν συνδυασμούς ελεγχόμενους από τους ίδιους, όπως δήλωσαν οι υποψήφιοι των κοινοτικών αυτών συνδυασμών με δημόσιες δηλώσεις τους.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η στρατηγική μας και η υπεύθυνη επιλογή μας δικαιώθηκε πλήρως από την κοινωνία, αφού αποδεικνύεται ότι οι πολίτες εκτιμούν τη δική μας θέση και δεν επιθυμούν κηδεμόνες ή επιτρόπους στις Κοινότητές τους από κόμματα και παρατάξεις.

Ευχόμαστε σε όλους τους συνδυασμούς που θα δώσουν τον αγώνα για τις δημοτικές εκλογές να έχουν δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά τους!
—————————————–
Άμφισσα, 5 Μαΐου 2019
Ο Δήμαρχος Δελφών (και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος)
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Απριλίου 2024