, ,

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα της Βούλας Καράλη για το Δ.Ορχομενού

Την υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του Δήμου Ορχομενού υπογράφει, μετά την κατάθεση του φακέλου του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Τώρα”, η υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη.   “Με 41 άτομα υποψηφιους για το δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού (Εκλογική περιφέρεια Ακραιφνίας 9 υποψηφίους και 32 υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια Ορχομενού) με 68% ποσοστό νέων υποψηφίων που κατέρχονται για […]

5 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του Δήμου Ορχομενού υπογράφει, μετά την κατάθεση του φακέλου του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Τώρα”, η υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη.

 

“Με 41 άτομα υποψηφιους για το δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού (Εκλογική περιφέρεια Ακραιφνίας 9 υποψηφίους και 32 υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια Ορχομενού) με 68% ποσοστό νέων υποψηφίων που κατέρχονται για πρώτη φορά, με μέσο όρο ηλικίας τα 45 έτη και με 40% ποσοστό γυναικών, η Επανεκκίνηση μπαίνει σήμερα και επίσημα στον εκλογικό αγώνα! Καλή μας επιτυχία”, σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού με το συνδυασμό “Επανεκκίνηση Τώρα” Γιάννης Τσιάμης (φωτό δεξιά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ