Ο Χρήστος Παγώνης στους αγώνες Ταεκβοντό στο Κλειστό Κανήθου

Στο Κλειστό Κανήθου συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2019 για δεύτερη ημέρα το Ανοικτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας , ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την πόλη, στο οποίο συμμετέχουν 800 περίπου αθλητές και αθλήτριες. Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης , επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» , ο οποίος συνομίλησε […]

19 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο Κλειστό Κανήθου συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2019 για δεύτερη ημέρα το Ανοικτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας , ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την πόλη, στο οποίο συμμετέχουν 800 περίπου αθλητές και αθλήτριες.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης , επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» , ο οποίος συνομίλησε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ενώ απένειμε εκ μέρους των διοργανωτών τιμητική πλακέτα στην προϊσταμένη προσωπικού Θεοδώρα Χαλβατσιώτη για την προσφορά της, όπως επίσης και μετάλλια σε νικητές των αγώνων.

Ο Χρήστος Παγώνης ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν, ώστε ο Δήμος Χαλκιδέων να είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες απαιτήσεις τόσων σημαντικών διοργανώσεων, που φιλοξενούνται στην πόλη μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024