, ,

Οι πρώτοι δήμαρχοι στη Στερεά Ελλάδα

Πρώτο να πανηγυρίζει για την εκλογική του πρωτιά βρήκαν τα μεσάνυχτα το Θύμιο Καραϊσκο στο Δήμο Λαμίας, δεχόμενος τα συγχαρητήρια πλήθους κόσμου αλλα και του πρώτου σε ψήφους υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού. Παρά την αδιαμφισβήτη πρωτιά του, το ξημέρωμα της επόμενης μέρας η κάλπη έδειξε ότι θα πρέπει να αναμετρηθεί σε ένα δεύτερο γύρο με […]

27 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Πρώτο να πανηγυρίζει για την εκλογική του πρωτιά βρήκαν τα μεσάνυχτα το Θύμιο Καραϊσκο στο Δήμο Λαμίας, δεχόμενος τα συγχαρητήρια πλήθους κόσμου αλλα και του πρώτου σε ψήφους υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού. Παρά την αδιαμφισβήτη πρωτιά του, το ξημέρωμα της επόμενης μέρας η κάλπη έδειξε ότι θα πρέπει να αναμετρηθεί σε ένα δεύτερο γύρο με τον νυν Δήμαρχο Λαμιέων κι εκ νέου υποψήφιο, Νίκο Σταυρογιάννη.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457619588115511&set=a.184338732110266&type=3&theater

https://www.facebook.com/fanis.spanos/posts/10159237562024852

 

Δελφών: Παναγιώτης Ταγκαλής  (50,90%)

Την έδρα του Δήμου Δελφών φαίνεται να παίρνει μέσα από τα χέρια του προκατόχου και συνυποψηφίου Δημάρχου Θανάση Παναγιωτόπουλου, ο Παναγιώτης Ταγκαλής με περισσότερες από 15 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

 

Διρφύων-Μεσσαπίων: Γιώργος Ψαθάς (51,67%)

Δεύτερη θητεία στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων φαίνεται να εξασφαλίζει ο Γιώργος Σταθάς.

 

Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας: Ιωάννης Σταθάς, (65,47%)

Το τοπίο φάνηκε να ξεκαθαρίζει πολύ πριν  τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με το Γιάννη Σταθά, να μη χάνει στιγμή το προβάδισμα… συστήνοντας όμως σεμνότητα, χωρίς πανηγυρισμούς που πρώτος υιοθέτησε ο ίδιος.

https://www.facebook.com/ioannis.stathas/posts/2370345016379343

 

Δομοκού: Δημήτρης Τζιαχρήστας (62,65%)

Αδιαφιλονίκητο φαβορί και αυτών των εκλογών ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Δημήτρης Τζιαχρήστας, επιβεβαίωσε απόλυτα τις προβλέψεις για την παραμονή του στο Δήμο Δομοκού.

 

Δωρίδος: Γεώργιος Καπεντζώνης (58,26%)

Παρά την έντονη πολεμική των συνυποψήφιών του ο Γιώργος Καπεντζώνης φαίνεται αμετακίνητος από το τιμόνι του Δήμου Δωρίδας.

 

Καμμένων Βούρλων: Ιωάννης Συκιώτης (53,11%)

Δεύτερη θητεία στο Δήμο Καμμένων Βούρλων φαίνεται να εξασφαλίζει με άνεση ο Γιάννης Συκιώτης

 

Καρύστου:Ελευθέριος Ραβιόλος (62,60%)

Από τα άλογα κούρσας στην αυτοδιοίκηση εξελίσσεται ο Λευτέρης Ραβιόλος που διεκδικούσε δεύτερη θητεία στο Δήμο Καρύστου, αξιώνοντας για δεύτερη φορά το χρίσμα του Δημάρχου της πρώτης Κυριακής.

 

Τανάγρας: Βασίλειος Περγαλιάς (59,45%)

Αλιάρτου – Θεσπιέων  :Ντασιώτης Γιώργος (53.02%)

Αδιαφιλονίκητα φαβορί αποδείχτηκαν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση Βασίλης Περγάλιας και Γιώργος Ντασιώτης.

 

Αμφίκλειας-Ελάτειας : Αθανασία Στιβακτή (54,22%)

Την έδρα του Δήμου  Αμφίκλειας Ελάτειας φαίνεται να καταλαμβάνει με άνεση η νεαρή και μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Μακρακώμης: Γεώργιος Χαντζής (51,36%)

Στις νέες πολλά υποχόμενες υπψηφιότητες συνυπολογίζεται ο νεαρός γιατρός και νέος Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, που φαινόταν να σπάει από νωρίς της Κυριακής 26ης Μαϊου το φράγμα του 50%.

 

Δείτε πως φαίνεται να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλους τους Δήμους της Στερεάς, ανά νομό:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαΐου 2023