Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι… την Δευτέρα

Την Δευτέρα, 6 Μαΐου, στις 6:30 το απόγευμα, οι Εκδόσεις «Έναστρον» και ο Νίκος Στέφος θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9, Λαμία. Στην παρουσίαση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, θα μιλήσουν οι Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην υπουργός, Θόδωρος Ρουσόπουλος, καθηγητής επικοινωνίας στο ΕΠΚ, […]

4 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Δευτέρα, 6 Μαΐου, στις 6:30 το απόγευμα, οι Εκδόσεις «Έναστρον» και ο Νίκος Στέφος θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9, Λαμία.

Στην παρουσίαση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, θα μιλήσουν οι Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην υπουργός, Θόδωρος Ρουσόπουλος, καθηγητής επικοινωνίας στο ΕΠΚ, πρ. υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο διευθυντής του Star Κεντρικής Ελλάδος, Γιώργος Σιμόπουλος, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο αντιπριφερειάρχης Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024