, ,

Στο Πρωτοδικείο Θήβας με την ομάδα του ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου

Το φάκελο της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Θήβας κατέθεσε, περίπου στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “Ο Πολίτης στο Κέντρο”, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Πριν λίγο, κατέθεσα τον φάκελο του συνδυασμού μας “Ο Πολίτης στο κέντρο” στο Πρωτοδικείο Θήβας, δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος και συνεχίζει Η […]

5 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Το φάκελο της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Θήβας κατέθεσε, περίπου στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “Ο Πολίτης στο Κέντρο”, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Πριν λίγο, κατέθεσα τον φάκελο του συνδυασμού μας “Ο Πολίτης στο κέντρο” στο Πρωτοδικείο Θήβας, δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος και συνεχίζει
Η χαρά της ικανοποίησης για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας ανθρώπων, δημοτών και συνεργατών που είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν για το κοινό καλό του δήμου μας.

Είναι μοναδική η τιμή για μένα να καταθέτω και επίσημα πλέον ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, που η ανταπόκριση των συμπολιτών μας να συμμετάσχουν σε αυτή την νέα, ανεξάρτητη και αδέσμευτη πρόταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όπως και όλων εκείνων που εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν.

Είμαι υπερήφανος για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μαζί ονειρευόμαστε ένα Δήμο με σεβασμό στην καθημερινότητα του Δημότη.

Σε αυτή την προσπάθεια, υποψήφιοι και μη, έχουμε κοινούς στόχους, κοινή πορεία και κοινό αγώνα.
Μια πορεία που θα βγάλει το Δήμο Θηβαίων απο τα αδιέξοδα και θα τον κάνει, πιο καθαρό, πιο φωτεινό, πιο ανθρώπινο.

Για να ξαναμπεί ο πολίτης στο κέντρο…

Για τον ιστορικό μας Δήμο..

Για την ζωή όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ !

Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ