Τρία αναπτυξιακά έργα για την Εύβοια ξεκινά άμεσα η Περιφέρεια

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για 3 έργα στον Νομό Εύβοιας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανάπλαση της παραλίας Μαρμαρίου προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, την ανάπλαση της κεντρικής παραλίας της Ν. Αρτάκης προϋπολογισμού 527.000 ευρώ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Τα έργα αυτά, που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα […]

16 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για 3 έργα στον Νομό Εύβοιας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανάπλαση της παραλίας Μαρμαρίου προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, την ανάπλαση της κεντρικής παραλίας της Ν. Αρτάκης προϋπολογισμού 527.000 ευρώ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Τα έργα αυτά, που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αφορούν στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των δυο παραλιακών μετώπων καθώς και στη βελτίωση των ενεργειακών συστημάτων του κολυμβητηρίου.

Ο Φάνης Σπανός, μετά την υπογραφή των συμβάσεων δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και συμβάλλουν στην ουσιαστική ανάπτυξη της Περιφέρειας μας. Αναμορφώνουμε, λοιπόν, και αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας προκειμένου να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη και να πετύχουμε τους μικρούς και τους μεγάλους μας στόχους. Έτσι, θα συνεχίσουμε. Με όραμα, όρεξη και δουλειά και προγραμματισμό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024