Την Δευτέρα οι Υγειονομικοί Φθιώτιδας γιορτάζουν τον προστάτη Άγιό τους

Οι Διοικήσεις των Υγειονομικών Συλλόγων ( Ιατρικού , Οδοντιατρικού ), του Νομού Φθιώτιδας  με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσµά και Δαμιανού την Δευτέρα  1η Ιουλίου 2018 και ώρα 9.45΄π.μ. θα πραγματοποιήσουν Αρτοκλασία και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι  των Αγίων Αναργύρων στον περιφερειακό του κάστρου της πόλης. Παρακαλούνται οι πιστοί της πόλης και οι συνάδελφοι, να […]

25 Ιουνίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι Διοικήσεις των Υγειονομικών Συλλόγων ( Ιατρικού , Οδοντιατρικού ), του Νομού Φθιώτιδας  με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσµά και Δαμιανού την Δευτέρα  1η Ιουλίου 2018 και ώρα 9.45΄π.μ. θα πραγματοποιήσουν Αρτοκλασία και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι  των Αγίων Αναργύρων στον περιφερειακό του κάστρου της πόλης.

Παρακαλούνται οι πιστοί της πόλης και οι συνάδελφοι, να τιμήσουν µε την παρουσία τους  την τελετή.

Επίσης την ίδια ημέρα ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας θα διοργανώσει εορταστική εκδήλωση  για τα μέλη του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Αγίου Λουκά στις 21:00μ.μ., προκειμένου το σύνολο της ιατρικής κοινότητας να γιορτάσει μαζί τους προστάτες των Υγειονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024