Αλλού τα τρώνε και τα πίνουν… και αλλού τους βρίζουν

Επειδή, μέρες που είναι, πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται για τα ‘φαύλα” ΜΜΕ και τους “πουλημένους” δημοσιογράφους που πρώτοι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν τους σέβονται και τους “αφορίζουν”… θα ήθελα να καταθέσω το προς τεκμηρίωση, όσων υποννοώ, υλικό. Να λοιπόν, που όταν ερχεται η ώρα τα “αληταριά” γίνονται τα καλά παιδιά  που τους ταϊζουν, […]

6 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Επειδή, μέρες που είναι, πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται για τα ‘φαύλα” ΜΜΕ και τους “πουλημένους” δημοσιογράφους που πρώτοι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν τους σέβονται και τους “αφορίζουν”… θα ήθελα να καταθέσω το προς τεκμηρίωση, όσων υποννοώ, υλικό.

Να λοιπόν, που όταν ερχεται η ώρα τα “αληταριά” γίνονται τα καλά παιδιά  που τους ταϊζουν, τους “ποτίζουν” και πω πω τι καλά κάνουν τη δουλειά τους τα παιδιά.

Το σκηνικό βεβαίως έχει δύο όψεις και πλευρές… οι οποίες θα παρουσιαστούν σε κάποιο άλλο ίσως σχολιο.

Για την ενημέρωση ωστόσο, να αναφέρουμε, οτι ο πρωθυπουργός έπλεξε να παραθέσει το καθιερωμένο γεύμα τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ… σε παραδοσιακή ταβέρνα ουζερί στο Λαύριο, στην Ανατολική Αττική δηλαδή που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ γευμάτισε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, Ως είθισται παραμονή των εκλογών, δηλώνοντας αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στο εκλογικό κέντρο στον Πειραιά, παρουσία των δημοσιογράφων βεβαίως αλλά και υποψηφίων βουλευτών, στελεχών, φίλων του ΚΚΕ, καθώς και καλλιτεχνών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024